Visdom

My Spirit yogakläder och accessoarer designas utifrån 4 principer:

  • ECO
  • FUNCTIONALITY
  • HIGH ENERGY
  • ANCIENT WISDOM

Eko

För att verkligen njuta av yogautövandet är det rogivande att veta att man rör sig i och på eko-vänliga material. Det är naturligt att vi i yoga har en medvetenhet om vår natur och jorden. Därför anstränger vi oss för att hitta material som är ekovänliga och vårt sortiment består av eko-certifierade yogakläder, yogamatta, meditationskudde och andra accessoarer.

Eko är WIN-WIN: Bättre för dig som användare, och bättre för miljön!

Functionality

MySpirits sortiment är utvecklat för yogis av yogis. Våra ekokläder och tillbehör är mjuka och behagliga. Och vår ekologiska yogamatta vann Guldäpplet som årets hälsopryl 2012 av tidningen Hälsa!

High energy

Våra yogakläder är designade för att ge dig energi baserat på färglära, Feng Shui och design.

Vi tycker det är spännande med kunskap om färger, former, symboler och hur de påverkas oss, och är intresserade av hälsa utifrån ett helhetsperspektiv - som inkluderar yoga så klart! Vi tror på att en helhetssyn på livet, jorden och vår omgivning är en viktig grund för att bygga en hållbar och glad värld.

Ancient wisdom

Vi lägger då och då ut notiser och artiklar inom dessa breda områden - kika in då och då.

Visdomsarkivet fylls på med artiklar, nyheter och forskning på ämnen som färg, form, ljud, frekvens, Vastu, Feng Shui, Yoga, Ayurveda, biofeedback, energimedicin, fem elementen och mycket mer. Vill du hålla dig uppdaterad om nya artiklar och andra nyheter? Bli medlem gratis. Du får även speciella erbjudanden för medlemmar!

 

Spiritualize your body

Referenser (PDF)

Artiklar: Näring

Artiklar: Alternativ medicin

Artiklar: Forskning & hälsa