Affiliate

Vill du bli vår Affiliate partner? 

 

Du tjänar 10% på alla köp som länkar från din egen hemsida!

 

Om du har en webbshop, hemsida eller blogg med permanenta länkar till MySpirit webbutik, och dessa länkar kontinuerligt genererar nya kunder till vår butik, så kan vi erbjuda dig att bli vår partner. Som partner får du kompensation för den konvertering som kunder från din hemsida genererar. Var 4:e månad överser vi konvertering kopplad till ditt partnerskap och beräknar din ersättning som sedan betalas ut till ditt företag.

 

Om du är intresserad av ett samarbete, vänligen skicka ett mail till info@myspirit.se med dina uppgifter: Namn, epost och adress, samt din hemside-adress med en notering om din hemsidas typiska målgrupp och en ungefärlig uppskattning av antal besökare dit. Det senare behövs eftersom partner-förfrågan och övervakning sker manuellt och därför begränsas till samarbeten vi tror håller över tid. När din ansökan har accepterats återkommer vi till dig med enkla instruktioner för att komma igång.

 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan - vi hoppas på ett fint samarbete i att sprida yogans budskap till en större publik.

MySpirit team