Yoga stretchbälte

Yoga-stretchbältet i 100% naturligt jute-material är slitstarkt, praktiskt och användbart för utövande av yoga på alla nivåer.
Availability: Out of stock
SKU: LIVA-151
€6.90

"Våra stretchbälten i 100% naturlig jute är användbara för yogis på alla nivåer. En anledning till att folk inte börjar yoga är att de tror att de inte är tillräckligt flexibla. Men yoga handlar om flexibilitet, utan om att stärka kroppen tillsammans med själ och tanke. Våra stretchbälten hjälper oss att komma in djupare i olika positioner. Längd och utformning är idealisk för de flesta användningsområden. "

Products specifications
Författare Livshälsa
Tillverkare LivsHälsa AB
Utgiven 2010-11-25
Vikt 90 g
Mått 40 x 175 x 40 mm
Artikelkod LIVA-151
EAN
Titel Yoga stretchbälte
Product tags
Customers who bought this item also bought

Eye Pillow Silk - Coral Blue

Our eye pillow is filled with organically grown seeds and lavender. It adds a light weight over the eyes which helps you to relax, and gives a sense of peace and tranquility.
Out of stock
€19.90

Yogablock i naturlig kork

Våra yogablock är tillverkade av naturligt korkmaterial och stödjer utövande av asanas samt hjälper dig att hålla en korrekt position. Materialet är extremt hållbart och ger en härlig naturlig känsla.
Out of stock
€14.90

Dakshina - Yogatopp

An elegant organic yoga top made by silky eco bamboo featuring thoughtful details. Great for yoga, meditation, sports and relaxation.
Details: 95% Eco bamboo, 5% spandex. Machine wash at 40 degrees. Do not tumble dry.
€34.90