Tingshas Stor 7 cm

Väck din ande och framkalla frid till sinne och kropp med vibrationerna från tingshas toner. Har använts av Tibetanska Buddister i århundraden för att förberada sig för meditation.

MELLANDAGSREA
gäller t.o.m. 4/1-2019

Availability: Out of stock
SKU: LIVA-92
€22.50
Väck din ande och framkalla frid till sinne och kropp med vibrationerna från tingshas toner. Har använts av Tibetanska Buddister i århundraden för att förberada sig för meditation. När de två delarna slår mot varandra producerar de en klar, ren, rensande ljud som kan användas för att fokusera före och efter medtation. Tingshas används även för att frigöra utrymmen från negativa energier och helande och balanserande av aura fält. De använd för Feng Shui för att ringa i de fyra hörnen av ett rum för att öppna energierna och för att frigöra rymd.
Products specifications
Författare My Spirit
Tillverkare LivsHälsa AB
Vikt 236 g
Mått 72 x 72 x 28 mm
Artikelkod LIVA-92
Titel Tingshas Stor 7 cm
Utgiven 2006-01-01
EAN
Customers who bought this item also bought

ELEMENTS eko yoga mat 4 mm SAND

Elements Eco Yoga Mat is made of recyclable TPE material. It is eco-friendly, non-toxic and can be recycled.
Out of stock
€49.90

Yogablock i naturlig kork

Våra yogablock är tillverkade av naturligt korkmaterial och stödjer utövande av asanas samt hjälper dig att hålla en korrekt position. Materialet är extremt hållbart och ger en härlig naturlig känsla.
Out of stock
€14.90

Tibetansk skål liten : 12 cm diameter

Den här tibetanska skålen är liten, 12 cm i diameter, den är handgjord och kan variera något. Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med medvetandet i den människliga själen.
Out of stock
€52.50