Tibetansk skål stor : 1600 g, 25 cm diameter

Den här stora tibetanska skålen är 25 cm i diameter, den är handgjord och kan variera något. Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med medvetandet i den människliga själen.

MELLANDAGSREA
gäller t.o.m. 4/1-2019

Availability: Out of stock
SKU: LIVA-97
€112.50
 
Tingss tibetanska klockor används med fördel vid början och avslut av en meditationsstund. Ljudet får oss att bli närvarande i nuet och släppa fokus på tankar. 
 
Tibetanska skålar är gjorda av 7-12 metaller sammanlagt i samma skål och skapar en resonans som hjälper oss att slappna av och likaså komma in i nuet. 
 
En sk Singing Bowl kan användas som ett ljudhealing instrument runt eller direkt på kroppen och "chakrorna" för att få vårat elektromagnetiska fält att komma in i en harmonisk svängning.  . 
 
Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med  själen. I den Tibetanska traditionen  responderar de kraftfulla ljuden från “the singing bowl”  till ljudet av universums skapelse och vårt innersta. 
 
“Singing bowl” kan även användas som “space clearing” redskap i Feng Shui. Dessa “singing bowls" är handgjorda och skapar ljudvibrationer som stimulerar och synkroniserar harmonin och livsenergin i din kropp. 
Kommer med en trästav att anslå med.
Products specifications
Författare My Spirit
Tillverkare LivsHälsa AB
Vikt 1600 g
Artikelkod LIVA-97
Titel Tibetansk skål stor : 1600 g, 25 cm diameter
Mått 250 x 250 x 12 mm
Utgiven 2006-01-01
EAN
Customers who bought this item also bought

Eye Pillow Silk - Coral Blue

Our eye pillow is filled with organically grown seeds and lavender. It adds a light weight over the eyes which helps you to relax, and gives a sense of peace and tranquility.
In stock
€19.90

Tibetansk skål mellan : 600 g, 16 cm diameter

Den här mellanstora tibetanska skålen är 16 cm i diameter. Den är handgjord och kan variera något. Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med medvetandet i den människliga själen.
Out of stock
€69.50

Tibetansk skål liten : 12 cm diameter

Den här tibetanska skålen är liten, 12 cm i diameter, den är handgjord och kan variera något. Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med medvetandet i den människliga själen.
Out of stock
€52.50