Tibetansk skål mellan : 600 g, 16 cm diameter

Den här mellanstora tibetanska skålen är 16 cm i diameter. Den är handgjord och kan variera något. Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med medvetandet i den människliga själen.

REA
gäller t.o.m. 20/8-2019

Availability: 1 in stock
SKU: LIVA-96
€69.50
 
Tingss tibetanska klockor används med fördel vid början och avslut av en meditationsstund. Ljudet får oss att bli närvarande i nuet och släppa fokus på tankar. 
 
Tibetanska skålar är gjorda av 7-12 metaller sammanlagt i samma skål och skapar en resonans som hjälper oss att slappna av och likaså komma in i nuet. 
 
En sk Singing Bowl kan användas som ett ljudhealing instrument runt eller direkt på kroppen och "chakrorna" för att få vårat elektromagnetiska fält att komma in i en harmonisk svängning.  . 
 
Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med  själen. I den Tibetanska traditionen  responderar de kraftfulla ljuden från “the singing bowl”  till ljudet av universums skapelse och vårt innersta. 
 
“Singing bowl” kan även användas som “space clearing” redskap i Feng Shui. Dessa “singing bowls" är handgjorda och skapar ljudvibrationer som stimulerar och synkroniserar harmonin och livsenergin i din kropp. 
Kommer med en trästav att anslå med.
Products specifications
Författare My Spirit
Tillverkare LivsHälsa AB
Vikt 600 g
Mått 160 x 160 x 80 mm
Artikelkod LIVA-96
Titel Tibetansk skål mellan : 600 g, 16 cm diameter
Utgiven 2006-01-01
EAN
Customers who bought this item also bought

ELEMENTS eko yoga mat 4 mm SAND

Elements Eco Yoga Mat is made of recyclable TPE material. It is eco-friendly, non-toxic and can be recycled.
Out of stock
€49.90

ELEMENTS eko yogamatta 6 mm LIME

Elements Eco Yoga Mat is made of recyclable TPE material. It is eco-friendly, non-toxic and can be recycled.
Out of stock
€59.90

Eye Pillow Silk - Coral Blue

Our eye pillow is filled with organically grown seeds and lavender. It adds a light weight over the eyes which helps you to relax, and gives a sense of peace and tranquility.
Out of stock
€19.90