Tibetansk skål liten : 12 cm diameter

Den här tibetanska skålen är liten, 12 cm i diameter, den är handgjord och kan variera något. Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med medvetandet i den människliga själen.

MELLANDAGSREA
gäller t.o.m. 4/1-2019

Availability: Out of stock
SKU: LIVA-125
€52.50
 
Tingss tibetanska klockor används med fördel vid början och avslut av en meditationsstund. Ljudet får oss att bli närvarande i nuet och släppa fokus på tankar. 
 
Tibetanska skålar är gjorda av 7-12 metaller sammanlagt i samma skål och skapar en resonans som hjälper oss att slappna av och likaså komma in i nuet. 
 
En sk Singing Bowl kan användas som ett ljudhealing instrument runt eller direkt på kroppen och "chakrorna" för att få vårat elektromagnetiska fält att komma in i en harmonisk svängning.  . 
 
Ljudet som skapas av dessa skålar sägs få kontakt med  själen. I den Tibetanska traditionen  responderar de kraftfulla ljuden från “the singing bowl”  till ljudet av universums skapelse och vårt innersta. 
 
“Singing bowl” kan även användas som “space clearing” redskap i Feng Shui. Dessa “singing bowls" är handgjorda och skapar ljudvibrationer som stimulerar och synkroniserar harmonin och livsenergin i din kropp. 
Kommer med en trästav att anslå med.
Products specifications
Författare My Spirit
Tillverkare LivsHälsa AB
Vikt 469 g
Artikelkod LIVA-125
Titel Tibetansk skål liten : 12 cm diameter
Utgiven 2008-01-01
Mått 190 x 130 x 65 mm
EAN
Customers who bought this item also bought

ELEMENTS eko yogamatta 6 mm LIME

Elements Eco Yoga Mat is made of recyclable TPE material. It is eco-friendly, non-toxic and can be recycled.
In stock
€59.90

Tingshas Stor 7 cm

Väck din ande och framkalla frid till sinne och kropp med vibrationerna från tingshas toner. Har använts av Tibetanska Buddister i århundraden för att förberada sig för meditation.
Out of stock
€22.50

Yoga stretchbälte

Yoga-stretchbältet i 100% naturligt jute-material är slitstarkt, praktiskt och användbart för utövande av yoga på alla nivåer.
Out of stock
€6.90